Κώστας Δημάκος

ένα σύντομο βιογραφικό

Ο Κώστας Δημάκος απέκτησε τον τίτλο του χειρουργού οδοντιάτρου (DMD, Dentariae Medicinae Doctor) το 1999 και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο NYUCD (New York University, College of Dentistry) με τομέα εξειδίκευσης την Αισθητική Οδοντιατρική. Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής, της International Federation of Aesthetic Dentistry και άλλων επιστημονικών φορέων.

*Ο Κ. Δημάκος υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης φαρμακοβιομηχανίας με έδρα τη Δανία, καθώς και υπεύθυνος ύλης και έκδοσης επιστημονικών οδοντιατρικών περιοδικών (sinopsis, FD focus on dentistry, και dentista).

Από το 2007, διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο με την επωνυμία «smilebite οδοντιατρείο» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχοντας ως στόχο την παροχή ιδανικής και ολοκληρωμένης οδοντιατρικής περίθαλψης, το ιατρείο συνεργάζεται με ένα δίκτυο έμπειρων και άριστα εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων επιστημόνων, τόσο στον τομέα της οδοντιατρικής όσο και στο τομέα της οδοντοτεχνικής.

* Ο χώρος του οδοντιατρείου